Anderlecht geeft toe: ‘Kunnen de kloof met Club Brugge op korte termijn niet dichten’

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

RSC Anderlecht is op de sukkel dit seizoen en ziet rivaal Club Brugge zowel financieel als sportief uitlopen. CEO Jo Van Biesbroeck geeft meer tekst en uitleg tegenover Het Laatste Nieuws.

06 januari 2020 15:38 - Club Brugge is alleenheerser op dit moment. “Kunnen we die kloof ooit dichten? Zéker. Kan dat op korte termijn? Nee. Daar moet ik eerlijk in zijn. Al besef ik ook dat we onze sponsors en fans niet kunnen zeggen dat ze drie jaar moeten wachten vooraleer ze iets zullen zien”, is Van Biesbroeck eerlijk.

Anderlecht kwam nochtans met veelbelovende woorden in een open brief aan de supporters en de buitenwereld. “Ik blijf erbij dat die brief de waarheid bevat. Ik bedoelde: we gaan wel probéren te presteren. Alleen zullen we in die drie jaar ook moeten aanvaarden dat er pijnen en dipjes zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.