‘Blessure Wesley kan roet in transferplannen Club Brugge gooien’

Wesley Moraes is 6 tot 9 maanden geblesseerd door een kruisbandblessure. Aston Villa is daardoor op zoek naar een nieuwe spits. Dit kan ook gevolgen hebben voor Club Brugge want volgens Het Laatste Nieuws staat ook Christian Benteke op het lijstje.

03 januari 2020 10:27 - Benteke is al een tijdje prioriteit voor Club Brugge. Tot nu toe kijkt de aanvaller van Crystal Palace nog de kat uit de boom. Aston Villa heeft namelijk meerdere namen op het lijstje staan. Ook Michy Batshuayi van Chelsea is een optie. De Rode Duivel speelt tweede viool onder Frank Lampard.

Chelsea zit ook met een ontevreden Olivier Giroud en Chelsea wil niet twee spitsen laten gaan zonder een vervanger binnen te hebben. Batshuayi zelf een vertrek ook niet willen forceren. Ook voor Benteke blijft het aldus voorlopig afwachten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.