Clement geeft zijn mening over nieuw stadion Club Brugge: “Ook op andere plaatsen in België”

Jan Breydelstadion

Philippe Clement laat zich tegenover De Standaard uit over de stadionplannen van Club Brugge. De oefenmeester vindt dat een nieuw stadion een groot verschil kan maken.

13 januari 2020 11:56 - Clement kijkt ook naar de rest van België. “Ik was nog speler toen er over een nieuw stadion werd gesproken. Ik hoop dat iedereen het verstand heeft om mee te werken aan een stadion in Brugge en ook op andere plaatsen in België. Want we dreigen een ontwikkelingsland te worden op dat vlak.”

“Een nieuw stadion kan een verschil maken voor spelers”, gaat Clement verder. “Je moet iedereen op een betere manier ontvangen. Ook de supporters. Het is een klein mirakel dat je Jan Breydel elke keer vol krijgt en dat de mensen staan te springen om te komen.”

Jan Breydel is 44 jaar oud en fel verouderd. Een nieuw stadion is dan ook een must volgens Clement. “Want eigenlijk worden ze niet meer ontvangen volgens de normen van deze tijd. Als we nog x aantal jaren verder moeten, vrees ik dat er ongelukken gebeuren.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.