Clement laat zich uit over selectie en wintertransfers: “Altijd een moeilijke periode”

Club Brugge wordt in verband gebracht met enkele spelers. Vooral een nieuwe aanvaller (Benteke, Gaich) lijkt een prioriteit. Tegenover Sporza laat coach Philippe Clement zich uit over zijn selectie en de wintermercato.

07 januari 2020 13:52 - “Ik ben blij hoe de spelers zijn teruggekomen van de vakantie”, begint Clement. “De eerste trainingen waren gretig en scherp. Van mijn 27 veldspelers zijn er 26 fit en kon één speler een deel van de training meedoen. Dat is uniek. Door de rotatie heeft iedereen al kunnen spelen en hebben we de vele matchen al goed verteerd.”

Club Brugge wil alles winnen wat er te winnen valt. “We zijn nog op 3 fronten aanwezig en zijn nog heel ambitieus. De matchen tegen Manchester United in de Europa League spreken heel hard aan, maar we gaan ook volop voor de titel en de beker. Daar zullen we iedereen voor nodig hebben.”

Blauw-Zwart wordt onder meer met Christian Benteke en dure vogel Adolfo Gaich in verband gebracht. “Versterkingen in de winter? Een trainer wil bepaalde zaken altijd beter. Maar de wintermercato is altijd een moeilijke periode om spelers te halen. We zien wel welke zaken nog realiseerbaar zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.