Club Brugge grote winnaar op Gala Gouden Schoen: Vanaken, Mignolet, Mata en Clement in de prijzen

Massaal opgekomen Club-fans zorgen voor ambiance op het gala van de Gouden Schoen

Het Gala van de Gouden Schoen zit er alweer op. Hans Vanaken schoot de hoofdvogel af en pakte de prestigieuze trofee mee naar huis. Club Brugge was ook de grote winnaar van de avond.

15 januari 2020 23:08 - Club Brugge won in maar liefst vier categorieën. De Gouden Schoen ging uiteraard naar Hans Vanaken, Beste Coach was voor Philippe Clement, Beste Doelman werd Simon Mignolet en het mooiste doelpunt werd gemaakt door Clinton Mata.

Vanaken volgt zo zichzelf op als winnaar van de Gouden Schoen. De middenvelder wint voor de tweede keer op rij de Gouden Schoen. Vanaken speelt ook dit seizoen weer de pannen van het dak bij Club Brugge. De Rode Duivel is hét hart van de ploeg die autoritair aan de leiding staat in de Jupiler Pro League.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.