Doorbraak: Nieuw stadion voor Club Brugge in 2024

Jan Breydelstadion

Er is een doorbraak in het stadiondossier van Club Brugge. Blauw-Zwart wil volgens Het Laatste Nieuws in 2024 in een nieuw stadion spelen.

10 januari 2020 13:11 - De clubleiding van Club Brugge zou een deal hebben gesloten met het stadsbestuur om een nieuw stadion te bouwen op de huidige site in Sint-Andries. Het stadion zou plaats moeten geven aan zo’n 40.000 man.

In 2024 wil Club Brugge aldus intrekken in het nieuwe stadion naast het oude Jan Breydel. De locatie is verrassend, maar zo kan Club Brugge haar wedstrijden in het oude stadion blijven spelen tot het nieuwe klaar is. Vorig jaar opende Club nog een nieuw oefencomplex in Westkapelle bij Knokke-Heist.

Club Brugge schakelde over naar plan B omdat het niet langer wilde wachten op de procedure voor het stadion aan de Blankenbergstesteenweg. ‘Daarover is nu dus met het stadsbestuur een akkoord gevonden. Om 14u volgt er een persconferentie in Brugge om de zaak toe te lichten’, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.