Grijpt Club Brugge naast topdoelwit? ‘Miljoenenbod is niet goed genoeg’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge lijkt achter het net te vissen voor aanvaller Adolfo Gaich. Volgens journalist Diego Paulich blijft de spits zeker tot juni bij San Lorenzo.

08 januari 2020 22:57 - Club Brugge bracht een bod uit van minstens negen miljoen euro, maar dat blijkt echter niet hoog genoeg. Naar verluidt wil het Argentijnse San Lorenzo minstens 13 miljoen euro op tafel willen zien. Dat zou een transferrecord betekenen voor de Belgische competitie.

Het ziet er echter naar uit dat Gaich (nog) niet naar de Jupiler Pro League zal trekken. San Lorenzo houdt vast aan de hoofdprijs en de aanvaller zou zeker tot juni bij zijn huidige werkgever blijven. Club Brugge kan verder kijken naar een nieuwe aanvaller als het niet met een recordbod op de proppen komt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.