Mechele laat zich uit over toekomst bij Club Brugge

Brandon Mechele is inmiddels al 26 jaar, maar de verdediger van Club Brugge speelt nog in de Belgische Jupiler Pro League. Tegenover Het Nieuwsblad laat hij zich uit over een toekomstige transfer.

11 januari 2020 10:38 - Zijn voormalige kompaan Bjorn Engels maakte de stap naar Engeland. Mechele: “Het is misschien leuk om een keer mee te maken, maar ik ben niet iemand die per se in Engeland wil spelen. Ik weet niet of hij daar tevreden is, maar het is hem gelukt. Ik probeer gewoon te presteren bij Club Brugge en we zien wel wat er komt.”

Mechele heeft een voorbeeldfunctie bij Club Brugge. “Ik kom van de jeugd, de jeugdspelers zien me een beetje als hun voorbeeld. Ik maak hen duidelijk dat ze niet mogen zweven als ze bij de A-kern komen. De jongeren op stage doen het echt goed. Dan zeg ik hen dat ze ook echt hun kans moeten grijpen, want de coach geeft kansen aan de jeugd. Ze moeten op training tonen dat ze bij deze groep horen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.