Nieuwe Vanaken bij Club Brugge: “Niet erg om met hem vergeleken te worden”

Charles De Ketelaere komt dit seizoen op de oppervlakte bij Club Brugge. De middenvelder wordt vergeleken met ploeggenoot Hans Vanaken.

08 januari 2020 12:03 - “Omdat ik op dezelfde positie speel en even groot ben”, vertelt De Ketelaere aan Het Laatste Nieuws. “Nu, ik vind het niet erg om met Vanaken vergeleken te worden. Als je ziet wat hij al allemaal gepresteerd heeft… (blaast) Dat wil ik ook allemaal bereiken. Ik heb nog veel te leren, op verschillende vlakken, om te kunnen wat Hans allemaal kan.”

De Ketaelere kijkt ook op naar aanvoerder Ruud Vormer. “Hoe Ruud infiltreert. En dan zijn voorzetten – ik zie hem niet vaak een slechte trappen. (lachje) Hans weet dan weer perfect waar de ruimtes liggen, en hoe hij tussen de lijnen moet lopen. Ook zijn afwerking op doel en zijn kopspel zijn kwaliteiten van hem waar ik naar opkijk.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.