Supporters Cercle Brugge begrijpen het niet: “Alsof ze ons kapot willen”

De plannen voor het nieuwe stadion van Club Brugge is in het verkeerde keelgat geschoten van de supporters van Cercle Brugge. Tegenover Het Nieuwsblad doet Anita Van Osselaer, ondervoorzitster van de supportersfederatie haar beklag.

11 januari 2020 10:06 - “We begrijpen het allemaal niet meer”, begint Van Osselaer. “Club versmacht al op Sint-Andries en nu gaan ze er een nog een groter stadion neerzetten. Wie bedenkt nu zoiets? Ik heb het gevoel dat Cercle om de tuin is geleid, die gedachte leeft ook bij de fans.”

“Door de overname en de sportieve malaise was er al veel ontgoocheling”, gaat de ondervoorzitster van de supportersfederatie verder. “En nu dit nog eens… Het lijkt wel alsof ze ons helemaal klein of zelfs kapot willen. Dat mag echt niet gebeuren. We kunnen maar beter snel met een petitie beginnen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.