Vader Vanaken geeft toe: “Het is simpel: zij zijn gewoon beter”

Club Brugge-sterkhouder Hans Vanaken is dé favoriet om zich vanavond op te volgen als de Gouden Schoen. Vader Vital laat zich tegenover Sporza uit over de carrièrekeuzes van zijn zoon.

15 januari 2020 14:08 - Vanaken speelt voorlopig nog op de Belgische velden bij Club Brugge. Voor de Rode Duivels is dat meestal een trap te laag. “Dat zou kunnen, ja. Maar ik denk dat de grootste rem – en dat is positief bedoeld – de ongelofelijke kwaliteit is waarover de Duivels beschikken, zeker op zijn positie. Die mannen spelen bij Real en City. Het is simpel: zij zijn gewoon beter”, geeft vader Vital Vanaken toe.

Vanaken maakt er geen geheim van dat een buitenlandse transfer geen must is. Ook vader Vital vindt een overstap geen prioriteit. “Waarom zou je nu naar het buitenland gaan? In principe speelt Hans bij Club, tenzij er gekke dingen gebeuren. Dan verdedig je beter je kansen hier. Maar het zal heel krap worden. Dat is voor iedereen duidelijk”, aldus Vital Vanaken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.