Vanaken krijgt raad: “Wil hij écht kans maken op basisplek Rode Duivels, moet hij weg bij Club Brugge”

Hans Vanaken is al jarenlang een sterkhouder op de Belgische velden. Wilfried Van Moer vindt echter dat de middenvelder van Club Brugge een stap hogerop moet als hij het maximale uit zijn carrière wil halen.

11 januari 2020 09:06 - Er wordt telkens veel gezegd en geschreven over een mogelijke transfer van Vanaken. “Ik heb de indruk dat hij daar niet op zit te wachten. Net als Jan Ceulemans destijds. Die kon naar Milaan. Maar hij is er een keer gaan kijken en voelde zich niet op zijn gemak. Dus bleef hij bij Club.”

Toch geeft Van Moer Vanaken transferraad. “Hans voelt zich ook thuis in Brugge. Wil hij écht veel geld verdienen en meer kans maken op een basisplek bij de Rode Duivels, dan zou hij de stap beter wel zetten”, wordt de voormalige Rode Duivel geciteerd door Het Belang van Limburg.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.