Vanaken spreekt duidelijke taal over toekomst: “Totaal geen gebrek aan ambitie”

Hans Vanaken sleepte de tweede Gouden Schoen op rij binnen en dan komen de vragen over een toekomstige transfer weer naar boven. Tegenover Sporza spreekt de sterkhouder van Club Brugge duidelijke taal.

16 januari 2020 13:32 - Vanaken zit goed bij Club Brugge en kan zeker nog groeien op de Belgische velden. “Bij Club Brugge heb ik sowieso nog groeimarge. Club groeit en kijk ook naar de transfers in de Belgische competitie. Ook onze competitie groeit.”

“Als er goeie ploegen komen op het juiste moment, dan durf ik daar zeker over na te denken”, gaat Vanaken verder. “Ik heb de ambitie om het hoogste uit mijn carrière te halen. Maar ik ben ook supergelukkig in Brugge en daar probeer ik nog beter te worden.”

Buitenland
“Dat ik niet per se het buitenland wil uitproberen? Ik heb geen zin om op eender welk aanbod ja te zeggen. Het moet een ploeg zijn die bij me past en een goed project heeft. En ook voor mijn familie moet het leven goed zijn. Als dat goed zit, durf ik zeker die stap te zetten. Het is totaal geen gebrek aan ambitie”, aldus Vanaken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.