Vanaken ziet vijf kandidaten voor de Gouden Schoen

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Het Gala van de Gouden Schoen staat op het programma. 15 januari kan Hans Vanaken zichzelf mogelijk opvolgen.

07 januari 2020 21:56 - Tegenover Het Laatste Nieuws schuift Vanaken vijf kandidaten naar voren om de individuele prijs te winnen. “Mbokani, Trossard, Malinovskyi, Simon (Mignolet, red.) en mezelf zijn de vijf kandidaten.”

Vanaken ziet zichzelf niet als de topkandidaat, maar is wel beter geworden. “Ik ben beter dan vorig jaar. Ik ben completer geworden en kan de ploeg nog iets meer dragen”, aldus de sterkhouder van Club Brugge.

Clement
Coach Philippe Clement is echter duidelijk. “Mbokani heeft zes fantastische maanden gehad, maar enkel in de competitie, met één match per week. Dat is een ander gegeven met een speler die er élke drie dagen staat. Hans is de logische winnaar.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.