Verhaeghe laat zich uit over interesse in Vanaken na Gouden Schoen: “Wij verbeteren ook elk jaar hé”

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

Hans Vanaken volgde zichzelf op en schoot de hoofdvogel af op het Gala van de Gouden Schoen. Na afloop reageerde Bart Verhaeghe over de middenvelder van Club Brugge.

16 januari 2020 09:53 - Club Brugge wil verderbouwen met Vanaken. “Of er andere clubs geïnteresseerd zijn? Wij verbeteren ook elk jaar, hé. Hans voelt zich goed. Hij weet dat hij bij ons bijna elk jaar Champions League kan spelen. Hans is zo’n complete speler. Technisch begaafd. Een goéde gast ook. Hij verdient deze Gouden Schoen als geen ander.”

Vanaken is de belichaming van Club Brugge, vindt Verhaeghe. “Hans ís het DNA van deze club. Ik ben blij dat hij zo lang bij ons zit. We hebben er ook alles aan gedaan om hem een goed gevoel te geven – zowel sportief als financieel. Tot dusver is dat gelukt. En vooral: hij betaalt dat zelf voortdurend terug”, wordt de voorzitter geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.