Vice-president San Lorenzo over Gaich: “Het verbeterd bod beviel ons niet”

(VIDEO) - Mannaert reageert op shirtvoorstellen van Club-fans

De soap rond Adolfo Gaich blijft verdergaan. Nu laat vice-president Horacio Arreceygor van San Lorenzo zich uit tegenover Radio La Red uit over de situatie.

09 januari 2020 22:28 - Club Brugge heeft inderdaad een verbeterd bod uitgebracht op Gaich. “We hadden een ontmoeting met de voorzitter van Club Brugge, maar het verbeterd bod beviel ons niet. Tenzij ze van gedacht veranderen, gaat een transfer niet door.”

San Lorenzo zal enkel verkopen tegen de juiste prijs, de club heeft het geld nodig. “Daarom werkte Marcelo Tinelli (voorzitter, red.) er persoonlijk aan. We hebben een verkoop van die aard nodig, maar we moeten geen deal sluiten die ons niet tevreden stelt”, aldus Arreceygor.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.