Hand in Hand voor Blauw & Zwart

Club Brugge boek - Hand in hand voor Blauw & Zwart

Club Brugge boek bestellen

Hand in hand voor Blauw & Zwart

Clubliefde van Raoul tot Rafa

Van 1968 tot vandaag. En dat is het. Passie, niets dan passie. Aanvallen, risico, meer goals maken dan de tegenstander, techniek, snelheid, powerplay, beweging, volgasvoetbal kortom. Dàt is de essentie van Blauw en Zwart de voorbije vijftig jaar geweest. En de unieke en tedere band tussen fans – de beste van het land – en spelers. De Club is niet alleen van Brugge, ze is van iedereen. Ze is van ons!

Dit is het veertigste sportboek van voetbalschrijver Raf Willems. Sinds 1995 reisde hij langs alle Europese en Braziliaanse voetbalmetropolen. Hij schreef boeken over onder meer Europese topclubs, FC Barcelona, Manchester United, de Duitse Mannschaft, het Braziliaanse jogo bonito en geschiedenissen van de Wereldbeker, het Europees Landenkampioenschap en de Europacup/Champions League.

Diep in zijn hart bleef hij het ‘jongetje van 1968’ dat toen op een klein televisiescherm Club Brugge ontdekte na de overwinning in de finale van de Beker van België. Bijna een halve eeuw Blauw-Zwart supporterschap verder werd het tijd om de emotie te vertalen in portretten van zijn vijftig favoriete spelers. Ontdek ze in Hand in hand voor Blauw & Zwart, Clubliefde van Raoul tot Rafa.

Het boek opent met een impressie bij de droevige herdenking van de dood van François Sterchele op 10 mei 2008 en eindigt met enkele vrolijke bedenkingen bij de mooie namiddag van 15 mei 2016: Club – Anderlecht 4-0 en landskampioen na elf lange jaren van ongeduld.

Club-fan Raf Willems over Hand in Hand voor Blauw & Zwart

Productspecificaties Hand in Hand voor Blauw & Zwart

Auteur: Raf Willems
Uitgeverij: De Vliegende Keeper
Publicatiedatum: 08/06/2016
Nederlandstalig
Met harde kaft
128 pagina’s

Club Brugge boek bestellen