Slag om Vlaanderen actie

Gokken op match Gent - Club Brugge

Zondagnamiddag is de Ghelamco Arena het decor voor AA Gent – Club Brugge. Blauw-Zwart is dertien matchen op rij ongeslagen en pakte zo 33/39 in de Jupiler Pro League. De Buffalo’s kwamen niet verder dan 18/39 en tellen nu al dertien punten achterstand op de koploper.

BlauwZwartFans en Betway slaan voor deze speciale match de handen in elkaar. Daardoor kan je risicoloos €10 inzetten op de Slag om Vlaanderen. Wint Club? Dan krijg je maar liefst €80! Verliest Club? Dan krijg je je inzet van €10 terug in de vorm van een Freebet. Tot slot maak je ineens ook kans op een officieel Club-shirt met handtekening van een speler naar keuze.

Laatste vijf confrontaties

Club Brugge – Gent: 1-0

Gent – Club Brugge: 1-4

Club Brugge – Gent: 2-0

Club Brugge – Gent: 1-0

Club Brugge – Gent: 1-0

Ruud Vormer (Club Brugge - KV Mechelen)

Hoe ga je te werk?

Iedereen die nog géén Betway-account heeft, kan onderstaande eenvoudige instructies volgen om op correcte wijze deel te nemen aan deze actie.

(1) KLIK HIER en maak een nieuw account aan bij Betway via de groene ‘registreer nu’-knop

(2) Als je account aangemaakt is, doe je een storting van minstens €10 (of een hoger bedrag)

(3) Ga naar eerste klasse A en plaats je weddenschap op Gent – Club

De normale quotering voor Club Brugge is 2.70 (deze kan lichtjes wijzigen), maar dankzij deze actie wordt die achteraf aangepast naar 8.00! Zo wordt €10 dus €80. Verlies je de weddenschap? Dan krijg je eveneens achteraf een Freebet van €10 op je account bijgeschreven.

Kans maken op dit Club-shirt?

Win een officieel Club Brugge shirt

Heb jij de bovenstaande instructies correct opgevolgd en deelgenomen? Vul dan onderstaand even je gebruikersnaam en e-mailadres in en je maakt automatisch kans op een officieel Club-shirt met handtekening van een speler naar keuze.

Je Betway gebruikersnaam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)